Южна Каролина

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Южна Каролина

Имоти за продажба в Южна Каролина

Южна Каролина се състои от 46 окръга. Конфигурира северната част на Северна Каролина, на юг и на запад с Грузия, докато на изток тя се измива от Атлантическия океан.

Южна Каролина е югоизточно от Съединените щати, известна със своите субтропични плажове и мочурливи острови. Чарлстон, на брега, е исторически град с пастелни къщи, типични южни плантации и форт Самтер, където бяха изстреляни първите снимки на гражданската война. На север е Гранд Странд, на 60-километровата крайбрежна алея, известна със своите голф игрища и морския курорт Миртъл Бийч.

Интересувате ли се от това да продадете къщата си скоро или да закупите имот за продажба в Южна Каролина? Ако е така, вероятно се надявате да продавате, когато пазарът е прав. Някои хора са толкова целенасочени да продават в точното време, че умишлено се противопоставят, докато пазарът се обърне към тях. Въпреки това, не всеки има лукса да чака да продаде дома си. Поради техните обстоятелства, те трябва да продават възможно най-скоро. Независимо от ситуацията, все още е важно да знаете пазара на недвижими имоти в Южна Каролина. Пазарът на жилища в Южна Каролина е прав, защото това е чудесно време за продажба. За щастие на продавачите, пазарът е на тяхна страна тази година.

Всъщност той е бил през последните 12 месеца и се очаква да продължи и през следващите 12 месеца. Миналата година пазарът на недвижими имоти в Южна Каролина се увеличи с над 6%. През следващата година се очаква да продължи да нараства с почти 5% повече. Цените все още са достатъчно разумни, за да привлекат нови купувачи да правят покупка на имот за продажба в Южна Каролина през 2018 година.

Цените в Южна Каролина достигат по-малко от 100 000 долара. Това е интересно както за настоящите жители на Южна Каролина, така и за хората в САЩ, които се опитват да се преместят в по-евтина част от страната. Това означава, че ако поставите къщата си за продажба тази година, ще имате по-голям шанс не само да го продадете, но и да го продадете на страхотна цена. Ако сте готови да продадете дома си, може да се чудите дали можете да направите нещо, за да сте сигурни, че ще получите най-доброто от него.

И тъй като пазарът на недвижими имоти за държавата изглежда добре до края на 2018 г., това означава, че имате възможност да получите цената, която искате за вашия дом.

Колумбия, столицата, е по-голям средно голям град в щата Южна Каролина. С население от 134 309 души и 80 съставни квартали, Колумбия е най-голямата общност в Южна Каролина. Колумбия е военен град.

Интересното е, че Колумбия има повече хора, които живеят тук, които работят в компютри и математика, отколкото 95% от местата в САЩ.

Съчетавайки парцелите на града и чувствителността на университетския град, Колумбия наистина има хубава комбинация от функции. Макар и да не е огромен град, Колумбия е достатъчно голяма, за да предложи многобройни отклонения, възможности и удобства на своите обитатели и на хилядите студенти, които се спускат всяка есен. Така че това е точното място за търсене на имот за продажба в Южна Каролина.

Образователното ниво на Колумбия е сред най-високите в страната. Доходът на глава от населението в Колумбия през 2010 г. е 25.990 долара, което е средно висок доход в сравнение с Южна Каролина и нацията. Това се равнява на годишен доход от $ 103.960 за четиричленно семейство. Колумбия е изключително етнически разнообразен град. Хората, които наричат ​​дома Колумбия, описват себе си като принадлежащи към множество етнически и расови групи. Най-голям брой жители в Колумбия

Докладът е бял, последван от черен или афро-американец. Важни предци на хората в Колумбия са английски, ирландски, шотландски и италиански.

Чарлстън е друг интересен град, където ловни имоти за продажба в Южна Каролина.

В случай, че не сте чували за него, пазарът на недвижими имоти в Чарлстън е пламнал през последните години. Имаше повече купувачи, отколкото продавачи, цените на жилищата се увеличиха бързо и в момента няма никакъв знак, че ще се промени, дори и с нарастващите лихвени проценти.

През февруари 2018 г. в трите областни района се продават 2 111 имота. Това зависи от 2040 обяви през февруари 2017 г. и 1972 от февруари 2016 г. Може би продавачите са готови да се свържат с група желаещи купувачи.

През февруари тази година къщите взеха средно 61 дни, за да получат приета оферта, в сравнение с 69 дни през 2017 г. и 71 дни през 2016 г.

Средната продажна цена на жилищата в трите областни области през февруари 2018 г. е 257 500 долара. Това се е повишило със 7% спрямо февруари 2017 г. През февруари 2017 г. средните цени на жилищата бяха 240 750 долара, с ръст от 1,8% спрямо 2016 година.

Независимо от това, пазарът на недвижими имоти в Чарлстън през 2018 г. ще остане конкурентен.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 17966

За продажба Къща в стопанство, Южна Каролина, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

126,372.48BGN
За продажба
Къща в стопанство

120.77 m²
Това е голямо стартер дом; ниски разходи за поддръжка и удобни. Тя има много нови функции, които включват: кабели, водопровод, пералня / сушилня, миял...
UNAVAILABLE
Cod. 6013

За продажба Къща в стопанство, Южна Каролина, Columbia, Columbia, Columbia

650,446.60BGN
За продажба
Къща в стопанство

120 m²
добра къща за продажба
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB